Генератор для громади від проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України"

  • 1355

Куликівська громада продовжує партнерство з проєктом «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яке почалося ще в минулому році та війна внесла свої корективи.

В умовах воєнного часу та наджорстоких військових дій, безчинства та геноциду росією народу України, ми потребуємо допомоги і радо її приймаємо.

01 липня від проєкту  «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» Куликівська лікарня отримала дизельний електричний генератор AKSAN JENERATOR 38 KVA.

Передбачити складнощі, які можуть виникнути впродовж військової агресії та війни в державі, неможливо. Тому своєчасно надана екстрена допомога зможе врятувати життя.

Як відомо, цей агрегат електричного струму працює за умов від’єднання від електромережі та запобігає зупинці перманентної дії, забезпечує безперебійність та стабільність роботи обладнання.

Отримні електричні генератори допоможуть нам підтримувати роботу комунальних служб у нашій громаді та посилять її надійність та безперебійність.  Генератори булии закуплені в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ. #ПрямуємоРазом #МіцніРегіони