Розширена нарада при селищному голові: в Куликівській лікарні кадрове поповнення

  • 1417

Фото без описуФото без опису

На розширеній нараді, яку 27 липня провела селищний голова Юлія Постернак, керівники структурних підрозділів селищної ради, комунальних установ і організацій прозвітували про підсумки роботи минулого тижня та озвучили завдання, над якими працюватимуть найближчим часом.

Коротко про головні теми наради:

  • Робочою групою селищної ради упродовж квітня-червня здійснено  обстеження 250 об’єктів житлового фонду, які зазнали руйнувань або ушкоджень внаслідок бойових дій. На даний час триває обробка документів. Складено 107 актів і відповідно видано громадянам 107 довідок про факт руйнування. Робота триває.  
  • З початку року і станом на сьогодні дохідну частину бюджету виконано по наростаючій на 79 %. Дещо покращилася ситуація із сплатою орендної плати за землю від юридичних осіб.
  • Служба у справах дітей, Центр соціальних служб спільно продовжують виїзні обстеження родин з дітьми, які перебувають на обліку, надають консультативні та практичні послуги. Триває підготовка групи дітей для оздоровлення за кордоном.  
  • Днями в Куликівській лікарні планового лікування приступив до роботи лікар-отоларинголог. Найближчим часом заклад очікує на поповнення лікарями-терапевтами.
  • В рамках грантового проекту літні активності в Куликівці розпочали роботу літні табори для дітей і підлітків. Наразі термін їх діяльності – два  тижні, але через велику затребуваність серед батьків і дітей розглядається можливість продовжити роботу таборів ще на тиждень. Триває підготовка до консервування приміщення Орлівського ліцею, в якому призупинений навчальний процес.
  •  2 серпня  в Куликівці на виїзному ринку відбудеться благодійна виставка-продаж виробів місцевих майстрів. Зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ.
  • Фахівці селищної ради продовжують роботу з інвентаризації землі, працюють з інвесторами щодо продовження договорів оренди.  
  •  Зростає кількість звернень до територіального центру соціального обслуговування щодо влаштування одиноких жителів похилого віку з сусідніх громад до стаціонарного відділення терцентру.
  •  Працівники поліції щовечора здійснюють патрулювання громадських місць щодо профілактики правопорушень, зокрема порушень комендантської години. Під особливою увагою місця, де збираються підлітки і молодь.   
  • У громаді активізувався власний волонтерський рух, до якого долучається патріотична молодь та небайдужі жителі громади. Наразі триває збір благодійних коштів на автомобіль для підрозділу на передовій, в якому несуть службу жителі громади.

Селищний голова озвучила прохання до керівників і працівників установ підтримати добрі починання  волонтерів, поширити інформацію про збір коштів серед своїх працівників та долучитися до  акції.

Обговорили і інші поточні питання, визначили завдання на найближчі тижні. За результатами наради Юлія Постернак дала відповідні доручення виконавцям.