Селищний голова привітала працівників торгівлі з професійним святом

  • 236

Фото без опису

31 липня своє професійне свято відзначать працівники торгівлі України. Напередодні свята Куликівський селищний голова Юлія Постернак привітала продавців та колетиви магазинів громади з професійним святом і вручила їм відзнаки селищної ради.

- Ми не часто дякуємо продавцям за їх роботу, але це люди, без яких ми не можемо обійтися ні дня. Особливо гостро ми відчули це в період активних бойових дій на Чернігівщині, коли в громаді втричі збільшилося населення, був дефіцит товарів першої необхідності, великі черги, знервовані і налякані люди, частина магазинів не працювали. Але лишилися мужні і тендітні продавчині, власники магазинів, водії, які під звуки обстрілів і бомбардувань, працювали щоденно без вихідних щоб забезпечити людей хлібом, ліками і найнеобхіднішим. Про це говорила Юлія Постернак, вітаючи працівників торгівлі.

Голова громади подякувала нагородженим і в їх особі всім працівникам торгівлі громади за професійність і відданість своїй роботі, побажала миру і перемоги та людських гараздів.