Малі олімпійські ігри в Куликівці

  • 530

Фото без опису

З метою пропаганди олімпійського руху на Чернігівщині, заохочення дітей та молоді займатися фізичною культурою та спортом, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги 11 серпня   в Куликівці на шкільному спортивному майданчику  були проведені малі Олімпійські ігри.

На захід до активної та спортивної молоді завітали перший заступник голови Чернігівської обласної ради, заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, учасниця трьох Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш та Куликівський селищний голова Юлія Постернак.

Звертаючись до учнівської молоді, відома біатлоністка акцентувала на тому, що спорт та рухова активність має бути в житті кожної людини, у будь-якому віці, адже це допомагає тримати себе в формі, бути здоровим та цілеспрямованим.

Чотири команди надзвичайно активних, спритних і позитивних дітлахів визначили чемпіонів та призерів спортивних змагань.

Куликівський селищний голова Юлія Постернак зазначила, що літні канікули мають бути веселими, цікавими і олімпійськими, не дивлячись на постійну військову небезпеку.

Спортивні активні і позитивно налаштовані діти, які дуже скучили за комунікаціями з однолітками і друзями, змагалися відчайдушно в цікавих естафетах. Ігри були командними, тому всіх учасників розподілили на чотири команди: "КО", "Тайфун", "Торнадо" та "Манчестер юнайтед". За результатами змагань третє місце посіла команда "КО",  срібло отримала команда "Манчестер юнайтед", першість ігор поділили дві найшвидші і найвправніші команди, які повністю виправдали свої назви -  "Тайфун" і "Торнадо".

Зустріч завершилась вітанням призерів і переможців, врученням подарунків від Відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області та спільними фото.

Окремо вручили подарунки найпалкішим вболівальнинам - найменшим учасникам  спортивного дійства. 

Дякуємо за організацію спортивного свята, Ніні Лемеш, відділення НОК України в Чернігівській області  та ГО "Спорт для всіх".