Орендарям земель комунальної власності Куликівської селищної територіальної громади

  • 893

Фото без опису

Керуючись ст. ст. 33, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою  раціонального, ефективного та цільового  використання земель  комунальної власності  Куликівської селищної територіальної громади  та здійснення контролю за виконанням рішень Куликівської селищної ради, її виконавчого комітету, розпоряджень селищного голови і договірних зобов’язань  щодо оренди земель комунальної власності та звіряння розрахунку розмірів та сплати орендної плати, пропоную надати письмові розрахунки  сум  орендної плати, що відображені за результатами податкового декларування плати за землю  за 2022 рік.

Зміни внесені до земельного законодавства дають можливість селищній раді спрощено розпоряджатися землями, змінювати цільове призначення ділянок без розроблення документацій, надавати в користування землі сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  без проведення аукціонів.

Тому варто додатково провести аналіз вільних земельних ділянок на територіях  населених пунктів (як в межах так і поза межами) Куликівської селищної територіальної громади, які використовуються Вами  в масиві орендованих земель без документів, але які можуть використовуватись, з метою передачі таких земельних ділянок в оренду та наповнення селищного бюджету.

Про наявні факти самовільного використання земель прошу повідомити селищну раду.

 

Куликівський селищний голова                                      Юлія ПОСТЕРНАК

 

Фото без опису