Моніторинг ситуації на місцях

  • 1297

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

18 серпня, Куликівський селищний голова Юлія Постернак здійснила робочий виїзд до Кладьківського старостинського округу з метою моніторингу ситуації на місцях щодо реагування на поточні проблеми комунальних закладів та мешканців навколишніх сіл. Виїзди відбуватимуться по селам громади без попередження.

Під час виїзду, голова громади у супроводі  Миколи Глушка та Валентина Топчія спілкувалась з жителями Кладьківки, цікавилась що найперше їх турбує та спільно намагались вирішити питання на місці. Проблеми які потребують більш глибокого розгляду занотовані та поставлені на особистий контроль очільниці громади. Зокрема проблема із ганком у Кладьківському ФАП, проблемні питання у заготівлі дров. Відвідали комунальні будівлі: старостат, будинок культури, приміщення школи, ФАП.

В цей тяжкий для всієї країни час, в умовах дуже обмежених фінансових ресурсів та постійної небезпеки , порядок та благоустрій територій наших сіл та навколишніх територій в більшій мірі залежить від нас самих. По можливості, у більшій мірі, громада забезпечує старостати інструментом, паливом, матеріалами. Микола Глушко пояснив, що робітник з благоустрою фізично не встигає слідкувати за прилеглими територіями. Тому у кого є можливість – допомагайте.

Принагідно Юлія Постернак завітала до 96-ти річного ветерана Другої світової війни Василя Федосійовича Батюти. Попри всю складність ситуації в країні він яскравий приклад оптимізму і бадьорості духу. Дуже радів гостям. Попри поважний вік досі тримає коня.

Також завітали до Хибалівки. В селі було не людно. Голова громади оглянула центр села, свердловину та цікавилась загальним станом справ. Ситуація схожа як і в попередньому селі. Микола Глушко вислухав всі зауваження і пообіцяв виправити все якнайшвидше. Деякі моменти були виправлені прямо на місці.

Виїзди такого плану показали свою ефективність та будуть проводитись по селам громади без попередження та у випадковому порядку. Так як відображають реальний стан справ на місцях.