У Куликівці урочисто підняли Державний Прапор України

  • 966

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, попри загрозу диверсій з боку ворога та заборону проведення масових заходів,  у кожній громаді, місті чи селищі України підняли синьо-жовті прапори. Нині, наші герої продовжують щосекунди захищати нашу Батьківщину, боротися за цінності, які символізує наш стяг - за суверенітет країни, єдність нації та незалежність держави.

Для усього світу, саме Державний Прапор України став символом сміливості та незламності.

Синьо-жовті кольори обгорнули світ у підтримці за боротьбу вільного народу. Синьо-жовтий - це два кольори, якими нині можна висловити навіть більше ніж словами.

В переддень 31-ї річниці Незалежності України Куликівська громада відзначила День Державного Прапора України. З цієї нагоди біля будівлі селищної ради відбулось урочисте підняття синьо-жовтого стягу. Вперше – без промов.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв, які віддали життя за свободу та незалежність України.

Куликівський селищний голова Юлія Постернак та начальник третього відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Артем Струк урочисто підняли синьо-жовтий стяг. Який замайорів у чистому небі під урочисте звучання гімна України.

Присутні вшанували пам’ять полеглих синів та доньок України, героїв, які своїм тілом закривали кожен клаптик рідної землі від ненависних загарбників та загинули у боротьбі за незалежність, покладанням квітів до пам’ятного знаку на Алеї миру та пам’ятнику ветеранам АТО/ООС.

Молимося за кожного з наших воїнів, які гордо та мужньо дають відсіч ворогу, який ступив на землю де майорить синьо-жовтий стяг.

Пам'ятаймо, що лише разом і тільки під синьо-жовтими кольорами ми незламні!

Віримо, що скоро ми піднімемо державний прапор у кожному куточку Вільної, Незалежної на Нескореної України!

З Днем Державного Прапора України!