Зустріч ветеранського активу. Вітання ветерана Другої світової

  • 1010

Фото без опису

1 вересня в залі засідань селищної ради відбулася зустріч голови Чернігівської районної організації ветеранів Анатолія Скуратовича з ветеранським активом громади. Разом з головою ветеранської організації до громади завітали директор Чернігівського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко, фахівці Головного Управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області та управління соціального захисту населення Чернігівської районної військової адміністрації.

На зустрічі обговорили питання взаємодії ветеранських організацій громади і району, виконавчих органів, органів місцевого самоврядування,  необхідності подолання нових викликів, пов’язаних з війною. А саме - допомоги родинам  військовослужбовців, які захищають незалежність держави, родинам, постраждалим від бойових дій, військовослужбовцям, які зазнали поранень та інвалідності в  нинішніх бойових діях. Це може бути і вирішення побутових  питань, питань соціального захисту, допомога у відбудові  тощо.

Предстваники служб коротко поінформували про співпрацю з ветеранською організацією, про послуги, які надають населенню, відповіли на запитання ветеранського активу.

Селищний голова Юлія Постернак наголосила, що в громаді дуже активна ветеранська організація, яка має доволі конструктивну співпрацю з селищною радою і старостами. Члени організації  -це люди з активною позицією, які беруть участь в громадському житті Куликівщини та ефективно дбають про захист інтересів і допомогу ветеранам.

Користуючись нагодою гості з Чернігова приєдналися до представництва громади і відвідали оселю ветерана Другої світової війни Сиротенка Митрофана Артемовича з Орлівки, який цього дня відзначає своє 95-річчя. Гості вітали ветерана квітами, подарунками, щедрими побажаннями миру, міцного здоров’я і оптимізму.