Привітали підприємців з професійним святом і подякували за волонтерську роботу

  • 1672

Фото без опису

2 вересня, напередодні Дня підприємця, на запрошення селищної ради в залі засідань зібралися представники малого і середнього бізнесу громади. Люди, які створюють робочі місця, наповнюють податками бюджет, розвивають економіку, займаються благодійництвом і підтримують  громадські ініціативи в мирний час, з початком війни стали активними волонтерами і помічниками місцевій владі.

Юлія Постернак щиро подякувала всім підприємцям, які з початку війни підставили надійні плечі владі,  допомагали і сьогодні допомагають долати всі виклики.  

- Нова реальність для всіх нас настала 24 лютого цього року з початком повномасштабної агресії російської федерації проти України. Але найтяжчими для нашої громади були 40 днів активних бойових дій на Чернігівщині. І знову у важкий період ви стали поряд з місцевою владою, стали нашим надійним плечем,  єдиним і міцним волонтерським фронтом. Попри небезпеку для власного життя, життя ваших рідних, ви не покинули громаду. У період найгострішого дефіциту, під обстрілами випікаючи хліб, доставляючи товари, ліки, ви забезпечували населення найнеобхіднішим. Ви віддавали зерно для хліба, продукти для їдалень, які харчували біженців, військовослужбовців ЗСУ, самооборону. Ви ремонтували безкоштовно військову техніку, допомагали переправляти гуманітарну допомогу жителям Чернігова і навколишніх громад. Ви організовували безкоштовні обіди для захисників та поминальні обіди  по загиблим. Використовували власні контакти для привезення гуманітарної допомоги в громаду. Допомагали коштами, транспортом, організаційно.

Ми дійсно працювали злагоджено і ефективно як єдиний волонтерський і гуманітарний центр. І я вдячна всім і кожному, хто в самий важкий період був поряд. Всім, хто сьогодні допомагає фронту, бере участь в благодійних заходах, акціях, які ініціює селищна рада,  сам стає ініціатором благодійництва і допомоги нашим землякам на передовій, - говорила у своєму вітальному слові на адресу підприємців голова громади.

За сумлінну працю, активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та з нагоди професійного свята Юлія Постернак вручила підприємцям відзнаки селищної ради.

Патріотичними музичними вітаннями дякували підприємцям юні вихованиці Куликівської мистецької школи.

Один з найдосвідченіших підприємців громади Євген Мартинюк привітав колег з професійним святом та закликав працювати дружно єдиним фронтом задля перемоги і розвитку громади.

Пишаємося,що в громаді працює активний і соціально відповідальний бізнес, який сьогодні активно підтримує наших земляків на фронті, надаючи кошти та гуманітарну допомогу для потреб бійців ЗСУ.