Вручили Подяку селищної ради волонтеру з Польщі Генріку Сташевські

  • 1302

Фото без опису

Сьогодні, 9 вересня, до громади вкотре від початку війни з гуманітарною допомогою завітав наш друг - волонтер з Польщі Генрік Сташевські. Цього разу привіз допомогу для жителів Бакланової Муравійки та Дроздівки.

У важкі для нас дні ми знайшли в особі пана Генріка справжнього друга і помічника. У період, коли Куликівська громада відчувала гострий дефіцит товарів першої необхідності: продуктів, засобів гігієни, ліків, він був одним з перших волонтерів, який привіз до нас таку необхідну на той час гуманітарну допомогу.  Також допоміг  евакуювати близько сотні жінок з дітьми, які рятувалися від обстрілів і бомбардувань. Активний, непосидючий, милосердний,  справжній друг України і нашої громади, пан Генрік не полишив Куликівську громаду і після деокупації Чернігівщини. Познайомив голову громади зі своїми колегами і друзями, які організували у серпні двотижневий відпочинок в Польщі  для дітей громади. Залучив допомогу для відбудови житла родинам з Бакланової Муравійки.

Тож сьогодні на зустрічі в селищній раді голова громади Юлія Постернак вкотре подякувала пану Генріку, а в його особі – і всьому братньому польському народу  за допомогу і підтримку України в нелегкий час та вручила волонтеру Подяку Куликівської селищної ради.