Привітали рятувальників та фармацевтів з професійними святами

  • 1707

Фото без опису

Фото без опису

17 вересня - День рятівника. Напередодні професійного свята Куликівський селищний голова Юлія Постернак привітала та подякувала рятувальникам за їх нелегку, складну, часто небезпечну, але надзвичайно потрібну роботу. Після 24 лютого додалося багато роботи, і сьогодні в рятувальників свій фронт. Цей фронт і на передовій, і в тилу, і тоді коли наші мужні воїни виганяють з української землі всю нечисть.

Також привітали з нагоди Дня фармацевтичного працівника, який традиційно відзначається в третю суботу вересня, представників фармацевтичної галузі громади. Їхня робота цікава та різностороння і вони гарно ставитеся до клієнтів та з розумінням – до усіх відвідувачів. Не просто продають ліки, а консультують, підказують, вислуховують людей, постійно вдосконалюються. Сьогодні вони отримали вітання як кращі в своїй професії.

Голова громади бажала кожному мирного неба у вільній і заможній Україні, непохитної віри в нашу перемогу, доброго здоров‘я і злагоди в родинах, стабільності і впевненості у завтрашньому дні. Нехай праця кожного завжди цінується і приносить задоволення!