Затверджено тарифи на теплопостачання для споживачів Куликівки

  • 1122

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

27 вересня під головуванням Куликівського селищного голови Юлії Постернак відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради.
На порядок денний було винесено
вісім питань:

  1. Про внесення змін до бюджету.
  2. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Куликівська лікарня планового лікування» Куликівської селищної ради.
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 17.11.2021 №159 «Про організацію проведення громадських робіт у 2022 році».
  4. Про надання дозволу на видалення дерев.
  5. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії для поживачів смт Куликівка та с. Салтикова Дівиця.
  6. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  7. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.
  8. Про затвердження висновку про визначення способу участі у вихованні малолітнього сина.

Вище викладені питання були проголосовані та затвердженні рішеннями виконкому. 

Начальник фінансового управління селищної ради Наталія Качкарда. поінформувала про перерозподіл коштів селищного бюджету. Дохідна частина зменшилась на 7 000 000 грн. у зв’язку з недофінансуванням загального та спеціального фондів, відповідно і зменшилась видаткова частина на суму 7 000 000 грн.

Перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович доповіла з 3го питання про змііну в  переліку видів громадських робіт та  створення тимчасових робочих місць  за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду соціального страхування України. Тобто через Центр зайнятості плетіння маскувальних сіток буде рахуватися як громадські роботи і оплачуватись.

Роз’яснення з питання про встановлення тарифів на тепло надав начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради Олексій Товстоліс:

Враховуючи норми Закону України від 29.07.2022 №2479-ІХ «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, встановити тарифи на послугу з постачання теплової енергії з метою організованого початку опалювального сезону для споживачів  АТ "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО", на рівні минулорічних:

- для потреб населення – 1737,61 грн/Гкал (з ПДВ);

- для потреб бюджетних установ – 3989,42 грн/Гкал (з ПДВ);

- для потреб інших споживачів – 6090,56 грн/Гкал (з ПДВ).

На засіданні розглянули і затвердили рішення з інших нагальних питань. 

Детальніше з рішеннями виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 27.09.2022 року можна ознайомитися на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету селищної ради