Привітали колектив куликівського туристичного клубу "Вогнище" із професійним святом

  • 1542

Фото без опису

Фото без опису

День туризму – свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або в поле, на берег річки або озера, на море чи в гори, а також в інші мальовничі місця, на які так багата наша улюблена земля! Цілком природно, що це свято кожного з нас.

У цей день, 27 вересня, Куликівський селищний голова Юлія Постернак та начальник управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради Світлана Масльонка привітали колектив туристичного клубу "Вогнище"  із професійним святом - Всесвітнім днем туризму.

Теплими словами очільниця громади згадала всіх учасників клубу, які свого часу у складі туристичних груп долали простори України та інших країн, подякувала за відданість  туристичній справі, за величезний вклад  у розвиток туризму в Куликівській громаді, патріотичне виховання та формування корисних навичок у молодого підростаючого покоління.

До вітальних слів на адресу турклубу та всіх любителів активного відпочинку доєднались заступник селищного голови Віктор Богдан, директор Куликівського ліцею Оксана Орсагош та головний спеціаліст з питань туризму відділу культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Інна Овраменко.

Присутні згадали минулі роки та приємні спогади із мандрівок та подорожей.