Сесія селищної ради: оптимізація управлінської структури та передача майна між закладами освіти

  • 1335

Фото без опису

 

05 жовтня відбулася двадцять третя сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь керівники окремих структурних підрозділів та установ селищної ради, старости старостинських округів громади. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено 27 питань.

Детальне обговорення внесених на сесію питань відбулося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке передувало пленарному.

Фінансова ситуація в  громаді і воєнний стан вимагають подальшої оптимізації та економії видатків. Тому на 23 сесію було винесено блок рішень щодо оптимізації  структури  селищної.

Коротко про основні рішення 23 сесії селищної ради восьмого скликання:

  • Затверджено нову структуру Центру соціальних служб Куликівської селищної ради та внесені зміни до Положення про Центр. Штат скорочено з 7 до 5 одиниць. Центр також змінює юридичну і поштову адресу з вул. Пирогова 5 а на вул. Миру, 67. Найближчим часом фахівці центру працюватимуть вже в приміщенні селищної ради.
  • Рішеннями сесії затверджено передачу майна Дрімайлівської гімназії і дошкільного закладу, в яких з 1 версеня цього року призупинене навчання, до Куликівського і Вересоцького ліцеїв, де нині навчаються дрімайлівські діти.
  • У зв’язку  зі змінами в структурі Куликівської селищної ради «Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Деснянка» та фізкультурно-оздоровчий центр «Колос» вилучено з підпорядкування Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту  і передано до сфери управління виконавчого комітету Куликівської селищної ради.
  • Фінансове управління перейменовано у відділ фінансів селищної ради, затверджено структуру і Положення про відділ. У відділі залишилося три посади.
  • Затвердили нову структуру Куликівської селищної ради, скоротивши її на майже 40 % - з 114 до 69 штатних одиниць. Нова структура буде введена в дію з 01 січня 2023 року.
  • Розглянули земельні питання,  питання оренди майна та інші.

З результатами поіменного голосування 23 сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення сесії будуть оприлюднені за цим же посиланням у термін не пізніше 5 робочих днів від дати прийняття, що передбачено чинним законодавством України.