Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна

  • 365

Фото без опису

Куликівська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Куликівської селищної територіальної громади, що перебуває на балансі селищної ради

Назва об’єкта оцінки:

Нежитлові приміщення, загальною площею 159,7  кв.м., з них корисна площа – 128,3 кв.м. у складі: 7 кабінетів (зазначених в технічному паспорті літ. 1-203, 1-204, 1-207, 1-210, 1-211, 1-212, 1-213), 2 комор (зазначених в технічному паспорті літ. 1-205, 1-206), частини коридору та частини сходової клітки (зазначених в технічному паспорті літ. 1-202, 1-201) та балкону (зазначеного в технічному паспорті літ. 1-І), що знаходиться на другому поверсі двоповерхової адміністративної будівлі за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Куликівка, вулиця Миру, будинок 93.

Мета проведення оцінки: визначення вартості майна для розрахунку орендної плати.

Конкурс відбудеться 26 жовтня 2022 року о 10-00 год. в залі засідань Куликівської селищної ради, за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Куликівка, вулиця Миру, 67.

Документи приймаються по 21 жовтня 2022 року (включнол) за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Куликівка, вулиця Миру, 67, кім. 25.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті і повинна складатись з:

  1. Підтвердних документів, з їх повним описом, до яких належать:
  • Заява про участь у конкурсі з відбору сб’єктів оціночної діяльності;
  • Копія установчого документа претендента;
  • Інформація про претендента;
  • Копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;
  • Копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;
  1. Документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;
  2. Конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій має бути зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом.

Матеріали конкурсної документації мають бути засвідчені підписом керівника та скріплені печаткою претендента – суб’єкта оціночної діяльності.

На конверті слід зазначити: «на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також вказати назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

Довідкову інформацію про проведення конкурсу можна отримати у відділу земельних відносин, екології та комунальної власності Куликівської селищної ради, за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Куликівка, вулиця Миру, 97, контактний телефон – (04643) 2-03-20.