Привітали з професійним святом працівників харчової промисловості

  • 292

Фото без опису

Щороку третьої неділі жовтня в  Україні відзначають День працівників харчової промисловості. 14 жовтня, напередодні професійного свята, селищний голова Юлія Постернак привітала і вручила відзнаки Чернігівської ОДА , обласної і селищної ради колективам ПрАТ "Куликівське молоко", СФГ "Колос" та пекарні Роберта Мнацаканова.

Голова громади відзначила мужність наших харчовиків, яких не злякали артилерійські канонади і вибухи авіабомб в період, коли на Чернігівщині було гаряче! Підприємства працювали цілодобово, щоб забезпечити продовольством жителів громади, чернігівців, і жителів інших громад області. Про Куликівську громаду почули в усіх куточках. Її продукцію чекали і знали, що й під кулями ворога куликівські ковбаси доїдуть до споживача.

Хліб від Роберта Мнацаканова став порятунком для громади у дні, коли доставити його з інших міст було неможливо. А "Куликівське молоко " в найгарячішу фазу боїв не побоялося запустити потужності, працювати для споживачів, для підтримки виробників молока і для наповнення бюджету громади.

Слава про куликівську м’ясну і молочну продукцію вже давно перетнула межі громади і області. СФГ "Колос" і ПрАТ "Куликівське молоко"  складають фундамент економіки громади та є  промисловою візитівкою Куликівщини.