Урочисте зібрання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 1523

Фото без опису

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури. Але це й свято аматорів сцени та майстрів народного мистецтва. Свято усіх тих, хто українською піснею, танцем і  словом  утверджує нашу національну ідентичність, тримає нерозривний зв’язок  тисячолітніх культурних традицій і сьогодення. 

У залі засідань селищної ради цього дня відбулося урочисте зібрання, на якому вітали працівників культури громади.  Теплими словами і щедрими побажаннями на адресу працівників галузі було сповнене вітальне слово селищного голови Юлії Постернак. Голова громади подякувала працівникам клубних закладів,  мистецької школи, бібліотек, музею  за подвижницьку роботу і відданість справі, за волонтерство під час бойових дій на Чернігівщині та вручила відзнаки селищної ради.

Начальник Управління ОКТСМС Світлана Масльонка, яка пропрацювала в галузі культури 17 років, подякувала колегам за спільну роботу, нагадала про кращі традиції і здобутки культури Куликівщини, які варто зберегти і примножити після перемоги над ворогом.

До вітань і побажань долучилася й директор Центру культурних послуг Марина Андрушко, яка побажала колегам, попри тривожне сьогодення, творчих планів і здобутків. Від Центру культури керівник презентувала відеопривітання для працівників галузі, яке із задоволенням переглянули присутні.

Фінал відеовітання – відроджену з глибин початку минулого століття і популярну нині пісню січових стрільців «Ой у лузі червона калина»  учасники зібрання підхопили з першого  акорду і наповнили її своїми голосами і серцями.