Привітання з Днем місцевого самоврядування

  • 230

 

Фото без опису

7 грудня у залі засідань Куликівської селищної ради  селищний голова Юлія Постернак  привітала з Днем місцевого самоврядування  колектив селищної ради і старост старостинських округів селищний голова Юлія Постернак. Голова громади подякувала колегам за роботу і наголосила, що цьогорічна весна і буремні дні бойових дій на Чернігівщині стали найкращим екзаменом на міцність і згуртованість для команди місцевого самоврядування Куликівської громади. І команда дійсно працювала як єдиний організм.

-Робота працівників місцевого самоврядування напевно не так помітна, як у представників інших професій, особливо тих, хто виробляє матеріальний продукт, але від того - не менш відповідальна і напружена. Адже продукт цієї роботи - це послуги населенню, це організація життєдіяльності цілої громади, - наголосила Юлія Постернак у вітальному слові до колег.

Голова громади вручила відзнаки Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за допомогу ЗСУ старостам округів, в яких дислокувались військові. Також вручила відзнаки селищної ради за сумлінну працю та з нагоди професійного свята.

До привітань долучився і депутат обласної ради Віктор Труш. Побажав плідної командної роботи працівникам місцевого самоврядування і якнайшвидшої перемоги Україні.