Депутати затвердили виділення коштів на придбання генераторів для всіх старостинських округів громади

  • 766

Фото без опису

13 грудня відбулася двадцять шоста сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено 30 питань.

Детальне обговорення внесених на сесію питань відбулося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке передувало пленарному.

Коротко про рішення 26 сесії селищної ради восьмого скликання:

  •  Внесено зміни до бюджету громади на 2022 рік: зокрема виділено з резервного фонду 525800,00грн та здійснено перерозподіл видатків в сумі 768791,00 грн. За ці кошти будуть придбані генератори для забезпечення ними всіх старостинських округів громади.
  • Затверджено кілька цільових програм: Програму розвитку туризму Куликівської селищної територіальної громади  на 2023-2024 роки, Програму відзначення пам’ятних дат, визначних історичних подій, релігійних свят, ювілеїв та вшанування видатних людей у Куликівській  селищній територіальній громаді  на 2023 рік, Програму «Шкільний автобус» Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік, Програму благоустрою території Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік та Програму «Мистецька освіта Куликівщини» на 2023 рік.
  • Затвердили Положення про окремі структурні підрозділи селищної ради, які зазнали реорганізації  згідно нової (оптимізованої) структури, яка набере чинності з 1 січня 2023 року. Зокрема, затвердили нові Положення про загальний відділ, про відділ бухгалтерського обліку, про відділ земельних відносин та про сектор економічного розвитку Куликівської селищної ради.
  • У складі спеціального фонду бюджету територіальної громади  утворено Цільовий фонд соціально-економічного розвитку Куликівської селищної територіальної громади, основною метою та завданням якого є акумулювання коштів різних джерел надходжень для подальшого використання в інтересах соціально-економічного розвитку населених пунктів ТГ.

Традиційно розглянули та затвердили  пакети рішень щодо земельних питань, питань розпоряджання комунальним майном, та  інших.

 

З результатами поіменного голосування та рішеннями 26-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність.

На пленарному засіданні сесії селищний голова привітала депутатів з Днем місцевого самоврядування, яке в Україні відзначають щороку 7 грудня, подякувала за відповідальне ставлення до депутатських обов’язків, за активну волонтерську роботу в період бойових дій на Чернігівщині та вручила Подяки селищної ради секретарю селищної ради Наталії Халімон, депутатам Людмилі Анюховській,Сергію Гриню,  Володимиру Запрожцю, Інні Плесі, Наталії Дзогій та Любові Смолянко.