Бюджет громади на 2023 рік очікується фінансово  збалансованим

  • 641

 

  Фото без опису

 

20 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.  Члени виконкому та запрошені розглянули 22 питання порядку денного.

Зокрема, заслухали і схвалили проєкт бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Проєкт бюджету на обговорення представила начальник фінансового управління селищної ради Наталія Качкарда. Отже, загальний розмір доходів бюджету селищної територіальної громади з урахуванням міжбюджетних трансфертів визначений у сумі 119 337 100 грн.  Прогнозований обсяг власних доходів на 2023 – 57,0 млн. грн. Загальний обсяг видатків бюджету громади  пропонується затвердити  в обсязі 119 257 100 грн. Таким чином, бюджет громади наступного року за прогнозними показниками очікується збалансованим з невеликим профіцитом.

Рішеннями виконкому затвердили фінансові плани  на 2023 рік КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Куликівська лікарня планового лікування».

Розглянули та затвердили сім рішень щодо захисту прав дітей. Проєкти рішень на обговорення виконкому  представила начальник Служби у справах дітей та сім’ї  селищної ради Антоніна Вересоцька.

Затвердили також рішення про організацію у 2023 році громадських робіт та про план роботи  виконавчого комітету селищної ради на І півріччя 2023 року.

Відповідно до чинного законодавства затвердили розрахунок різниці в тарифах на  водопостачання та водовідведення.   

Обговорили та ухвалили рішення з інших  нагальних питань.

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів від дня прийняття, відповідно до вимог чинного законодавства.