Про створення Молодіжної ради та спільну роботу над проєктами

  • 878

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

22 грудня селищний голова Юлія Постернак провела вкрай важливу зустріч, оцінити результати якої громада зможе з часом.  Голова громади зустрілася з активними і допитливими старшокласниками Куликівського ліцею. Розмова була дорослою, але з підлітковою безпосередністю. Говорили про створення Молодіжної ради, як консультативно-дорадчого органу при селищній раді.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій Інна Овраменко  представила молоді цікаву презентацію в слайдах: Що таке Молодіжна рада? Для чого вона потрібна? Який  механізм діяльності Молодіжної ради? Крім того, розповіла школярам про роботу відділу економічного розвитку та інвестицій над проєктами. Говорили про вже реалізовані успішні проєкти і проєкти, над якими працюватимуть в найближчому часі.

Майже двогодинна зустріч видалася жвавою, дискусійною. Школярі цікавилися багатьма питаннями: благоустроєм селища, облаштуванням парку, створенням молодіжного простору, переймалися безпритульними собаками.  Селищний голова охоче відповідала на питання молоді, цікавилася їх думкою і баченням.

На завершення домовилися про наступну зустріч. На ній планують  обговорити  написання проєкту створення простору для дозвілля школярів на території Куликівського  ліцею.

У час важких випробувань в Україні зростає нова генерація молодих, активних і небайдужих патріотів. Тож  маємо надію на хороші перспективи Куликівської  громади!