У новий рік із затвердженим бюджетом

  • 1047

Фото без опису

 

23 грудня відбулася двадцять сьома сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено 22 питання.

Детальне обговорення внесених на сесію питань відбулося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке передувало пленарному.

Коротко про рішення 27 сесії селищної ради восьмого скликання: 

  • Затвердили бюджет Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Враховуючи ситуацію в державі і всі чинники, пов’язані з нею,  бюджет 2023 року на 11 % менший від цьогорічного, але за фінансовими прогнозами фахівців бюджет 2023 очікується збалансованим і профіцитним:  ДОХОДИ: загальний розмір доходів бюджету селищної територіальної громади з урахуванням міжбюджетних трансфертів  на 2023 рік визначений у сумі 119 337 100 грн. Прогноз власних доходів на 2023  рік – 57,0 млн. грн ( у 2022 – 53,8 млн. грн). ВИДАТКИ: Загальний обсяг видатків бюджету громади  прогнозується затвердити  в обсязі 119 257 100 грн
  • Затвердили три цільові програми: Програму організації та проведення оплачуваних громадських  робіт для  незайнятих  громадян Куликівської селищної  територіальної  громади на 2023 рік,  Програму  розвитку  первинної   медико-санітарної  допомоги на засадах сімейної медицини  Куликівської селищної територіальної громади на 2023-2026 роки,  Програму організації гарячого  харчування дітей, які відвідують заклади та структурні підрозділи дошкільної освіти Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  • Затвердили Положення про окремі структурні підрозділи селищної ради, що зазнали реорганізації  згідно нової (оптимізованої) структури, яка набере чинності з 01 січня 2023 року. Зокрема, затвердили нові Положення про відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, Положення про відділ освіти Куликівської селищної ради та Положення про відділ правового забезпечення та кадрової роботи Куликівської селищної ради.
  • У зв’язку із структурними змінами в селищній раді, перерозподілом функцій та обов’язків між відділами та структурними підрозділами селищної ради, ліквідували Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради. 
  • Затвердили Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в новій редакції, нову структуру та штатну чисельність закладу (38,5 штатних одиниць). Нова структура вводиться в дію з 01 березня 2023 року.
  • Рішенням сесії надано допомогу жителям Куликівської селищної територіальної громади, які постраждали внаслідок російської агресії, у вигляді будівельного матеріалу (покрівельний профнастил ПК 35) для покриття дахів будинків, які були знищені/пошкоджені,  у кількості 520,71 кв.м., а також у вигляді будівельного матеріалу (цегла повнотіла червона  М-100) для відбудови будинків, які були знищені/пошкоджені,  у кількості 48000 шт.

  • Затвердили план роботи Куликівської селищної ради на 2023 рік.
  • Розглянувши заяву Богдана В.В. про складання ним повноважень заступника  Куликівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, достроково припинили повноваження та звільнили за угодою сторін заступника Куликівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Богдана Віктора Васильовича  з 23 грудня 2022 року.
  • За поданням селищного голови рішенням сесії скоротили посаду заступника  Куликівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, внісши відповідні зміни до структури селищної ради.
  • Традиційно розглянули та затвердили пакети рішень щодо земельних питань, питань розпоряджання комунальним майном, та  інших.

З результатами поіменного голосування та рішеннями 27-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.