Новорічні "подарунки" для захисників

  • 236

Фото без опису

У грудні за ініціативи селищного голови Юлії Постернак селищна рада спільно з БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ «СІВЕРЯНИ» оголосили благодійних збір коштів на придбання тепловізора для в/ч 4569, в якому несуть службу кілька десятків наших земляків з Куликівщини.

Перший внесок на рахунок БФ "СІВЕРЯНИ" перерахували ініціатори збору - Куликівська селищна рада – 58 041,22 грн.(сумарний одноденний заробіток всіх працівників). Також було перерахувано кошти в сумі 6050,50 грн, зібрані 18 грудня на благодійному концерті "Різдвяна казка" Куликівської мистецької школи. 5930,00 грн перерахували працівники комунальної установи «Центр з обслуговування закладів освіти і культури». Долучилися й інші небайдужі.

БФ «СІВЕРЯНИ»  також активно працювали.  Вони розповіли на міжнародному новинному сайті Reddit, де люди обмінюються міжнародними і місцевими новинами та обговорюють їх, про цю та інші волонтерські ініціативи з підтримки ЗСУ в Куликівській громаді. Відгукнувся користувач на ім’я Dorian та ще декілька людей, які вирішили допомогти придбати ще один тепловізор.

Сьогодні селищний голова Юлія Постернак разом із засновницями БО БФ "СІВЕРЯНИ" Оленою Дмитрук та Лесею Климишею вручили тепловізор військовослужбовцю 65-го батальйону Олегу Клочку. Інший тепловізор незабаром також передадуть до цього ж підрозділу на допомогу нашим землякам.