Енергетика Андрія Сабадіна з Куликівки нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня

  • 184

 

 

Фото без описуФото без опису

 

22 грудня, в Україні відзначали День енергетика. Сьогодні, коли енергетична інфраструктура України зазнає постійних терористичних ударів російських окупантів, ці мужні люди роблять усе можливе і неможливе, щоб забезпечити громадян України теплом і світлом та не дати ворогу жодного шансу для енергетичного шантажу.

У день професійного свята селищний голова Юлія Постернак вітала колектив Куликівської дільниці Чернігівського РЕМу АТ "Чернігівобленерго" і дякувала куликівським енергетикам за самовіддану працю.

Високу особисту мужність виявили наші енергетики і в період активних бойових дій на Чернігівщині у лютому-березні цього року. Під обстрілами та бомабардуваннями з ризиком для життя вони, у складі районних бригад, виїжджали на місця аварій електромереж і відновлювали їх, щоб жителі області і громади мали в оселях світло.

У квітні цього року Куликівська селищна рада надіслала до органів вищого рівня письмове подання про відзначення орденом «За мужність» старшого майстра Куликівської дільниці Чернігівського району електричних мереж акціонерного товариства "Чернігівобленерго" САБАДІНА Андрія Васильовича. Андрій Васильович, незважаючи на небезпеку, під обстрілами, неодноразово організовував і особисто здійснював обслуговування електричних мереж в районі активних бойових дій в Чернігівській області у березні 2022 року.

У день професійного свята енергетиків громада отримала радісну новину і привід пишатися своїм земляком. Указом Президента України від 22.12.2022 року старшого майстра Куликівської дільниці Чернігівського району електричних мереж акціонерного товариства "Чернігівобленерго" САБАДІНА Андрія Васильовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Вітаємо Андрія Васильовича з високою державною нагородою!!!