Святий Миколай подорожував селами громади - попри війну подарували дітям новорічне свято

  • 621

 

2022 року всі свята були затьмарені війною. Але Новий рік і Різдво - то надзвичайні свята, особливо для дітей! Діти завжди діти.  Навіть посеред війни вони вірять у диво, чекають Святого Миколая і  подарунків.  Тому селищна рада, зваживши думки батьків, особливо тих, хто сьогодні захищає Україну, вирішила не відмовлятися від новорічної програми для дітей громади.

З 19 по 31 грудня 2022 року в Центрі культурних послуг в Куликівці працювала Резиденція Святого Миколая.  За два тижні тут побувало чимало дітей. Для них влаштовували святкові програми, ігри, майстер-класи, дарували солодкі подаруночки. Батьки з дітками зробили чимало чудових світлин у казкових фотозонах.

Та Святий Миколай  з новорічними вітаннями завітав і до діток в селах громади. За ініціативи та підтримки селищного голови Юлії Постернак Центр культурних послуг з новорічною програмою "Миколай подорожує селами громади"  у період з 26 по 30 грудня відвідав всі 12 старостинських округів. Привітали зі святами більше 500 дітей. Попри складний час артистам вдалося подарувати дітям новорічну казку і відчуття свята.  

Щиро вдячні мужнім захисникам і захисницям, завдяки яким вдалося провести новорічні свята для дітей Куликівської громади.