Восьмі роковини загибелі Сергія Парубця

  • 767

Фото без опису

Початок повномасштабного вторгнення росії до України став початком нового кривавого ліку героїв, які поклали життя на вівтар свободи своєї держави. Але ми пам’ятатимемо завжди наші перші втрати, які перевернули нашу свідомість у 2015 році.

Сьогодні, 18 січня, минає 8 років від того  чорного дня, коли осколок ворожого "Граду" під Донецьким аеропортом обірвав життя  19-річного  Сергія Парубця з Дрімайлівки. Скільки б років не минуло, а біль такий самий пекучий від втрати одного з кращих синів Куликівщини, як і вісім років тому. 

У день загибелі героя Дрімайлівка не зраджує своїм традиціям і вшанувала пам’ять загиблого земляка волейбольним турніром. Змагалися команди молоді Дрімайлівки і Вересочі. Цього року турнір особливий, бо  присвятили  його пам’яті трьох загиблих героїв-земляків: Сергія Парубця, Ігоря Прими з Дрімайлівки та Артема Бредюка з села Веселе Вересоцького старостинського  округу.  Ігор та Артем загинули на сході держави, захищаючи Україну, зовсім нещодавно в кінці грудня 2022 року.

У чесній спортивній боротьбі перемогу отримала команда молоді Дрімайлівки.

Від імені селищної ради перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович подякувала молоді за участь в турнірі, закликала усвідомлювати якою дорогою ціною дістається свобода України та попросила берегти пам’ять про героїв-земляків  і передати її своїм дітям і онукам. Посадовиця вручила відзнаки учасникам і переможцям  турніру.

По завершенні змагань разом з мамою Сергія Парубця пані Світланою та старостою округу Володимиром Зоценком відвідали могилу героя, поклали квіти та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.