Затвердили Програми підтримки діяльності установ силових структур держави

  • 515

Фото без опису

 

23 лютого відбулася двадцять восьма сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено 43 питання.

Детальне обговорення внесених на сесію питань відбулося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке передувало пленарному.

Коротко про рішення 28 сесії селищної ради восьмого скликання: 

  • Затвердили звіт про виконання бюджету Куликівської селищної територіальної громади за 2022 рік:  надійшло доходів за рік  ( з урахуванням трансфертів) 131 694 500 грн, здійснено видатків на суму 123 986 300 грн. Бюджетний рік завершено без боргів.
  • Затвердили кілька цільових програм, які сьогодні є вкрай актуальними:  Програму профілактики правопорушень на території Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік; Програму організації та проведення поховання військовослужбовців, учасників бойових дій, які загинули (померли) під час проходження військової служби, на 2023 рік; Програму забезпечення проведення заходів та робіт місцевого значення з  мобілізаційної підготовки, мобілізації,  територіальної оборони, призову громадян на строкову військову службу на 2023-2024 роки.
  • Внесені зміни в деякі діючі програми: Про внесення змін до Програми відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю  на 2021-2025 роки; Про внесення змін до Програми забезпечення  пожежної безпеки  на території Куликівської  селищної територіальної громади  на  2021-2025 роки.
  • Майно: розглянули 12 питань щодо комунального майна: списання, передачі в оренду тощо та прийняли відповідні рішення.
  • Земля: затвердили 16 рішень із земельних питань.
  • Розширили види діяльності Куликівського ліцею, додавши наступні види діяльності за КВЕД:

- 85.10 Дошкільна освіта;

- 85.20 Початкова освіта;

- 85.51 Освіта у сфері спорту та відпочинку;

- 77.21 Прокат товарів для спорту та відпочинку;

- 79.90 Надання інших послуг бронювання та пов’язана з цим діяльність;

- 93.29 Організування інших видів відпочинку та розваг;

- 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. У зв’язку із отриманням фінансової автономії заклад має право, крім основної діяльності, надавати платні послуги. Це дасть можливість отримувати додаткові кошти для покращення матеріально-технічної бази закладу.

 

На пленарному засіданні заслухали звіт начальника сектору поліцейської діяльності № 1 Чернігівського  районного управління поліцї ГУНП України в Чернігівській області Юрія Мартинова про роботу сектору у 2022 році.

 

Головний спеціаліст сектору економічного розвитку селищної ради Інна Овраменко представила присутнім презентацію "Куликівщина туристична" про розвиток галузі туризму в громаді в динаміці останніх років.

 

З результатами поіменного голосування та рішеннями 28-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.