Підписали Угоду про співробітництво з Асоціацією самоврядувань Пилвамаа

  • 527

Фото без опису

 

За підсумками візиту в Естонію:

12 квітня селищний голова Юлія Постернак разом з першим заступником селищного голови Тетяною Сосімович з робочим візитом побували в Пилваському повіті Естонської Республіки.

Мета візиту - підписання Угоди про співробітництво між Куликівською селищною радою та Асоціацією самоврядувань повіту Пилвамаа Естонської Республіки. 

В приміщенні Пилваської мерії відбулася зустріч керівництва Куликівської громади з головами шести волостей повіту Пилвамаа. Юлія Постернак  з наочною демонстрацією фотослайдів презентувала естонським колегам Куликівську громаду, розповіла про те, як жила і працювала громада в період бойових дій на Чернігівщині, як відновлювала життєдіяльність після деокупації. Голова громади подякувала естонським друзям за моральну і практичну підтримку, за прихисток українських біженців, за неодноразово передану  гуманітарну допомогу громаді. Подякувала також за підтримку України на державному рівні, за захист інтересів нашої держави в єропейських інституціях.

Юлія Постернак та старійшина волості Ряпіна Енель Лійн підписали Угоду про співробітництво, закріпивши офіційно наміри продовжувати багаторічну дружбу і співпрацю.

За програмою візиту відвідали також Пилваську гімназію та дитячий садок, де ознайомилися із тим, як організований освітній процес в Естонії. 

Співробітництво продовжуватиметься відповідним візитом естонської делегації до Куликівки вже наприкінці квітня ц.р.