Виділено кошти на ремонт комунальних доріг, укриття, придбання шкільного автобуса

  • 511

Фото без опису

21 квітня відбулася тридцята  сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено 33 питання.

Детальне обговорення внесених на сесію питань відбулося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке передувало пленарному.

Коротко про рішення 30-ї сесії селищної ради восьмого скликання:

  • Внесені зміни до бюджету громади, зокрема збільшено дохідну частину бюджету загального фонду за рахунок коштів " Додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення повноважень органів  місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях  України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією російської федерації»  на суму 12959400,00 грн. З цих коштів буде виділено  274 219  грн комунальному закладу дошкільної освіти «Ромашка» на продовження капітального ремонту укриття. Кошти дотації у сумі  10 000 000 грн буде виділено  на проведення капітального ремонту доріг комунальної власності  та оплату проєктно-кошторисної документації. За рахунок перевиконання дохідної частини бюджету виділено кошти   Куликівському ліцею   в сумі 2 981 456,00 грн на придбання шкільного автобуса.
  • У зв’язку із припинення на території громади роботи сектору РАЦС, з метою збереження затребуваних населенням послуг в громаді рішенням сесії повноваження у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, зокрема щодо проведення державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті, покладено на відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Куликівської селищної ради.
  • Традиційно розглянули блоки майнових і земельних питань. 

З результатами поіменного голосування та рішеннями 30-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.