Громада зміцнює дружні зв’язки з Польщею

  • 237

Фото без опису

 

З 22 по 24 квітня в громаді з робочим візитом побували польські друзі -волонтер Генрік Сташевські, який підтримує громаду ще з березня минулого року, та директор польського представництва міжнародної компанії Kainos Штефан Саковіч. 

Компанія Kainos - виробник і постачальник програмного забезпечення, має представництва в кількох країнах Європи. Саме за посередництва пана Штефана та пана Генріка Сташевські Куликівська громада отримала благодійні кошти на ремонт укриття в Куликівському садочку "Ромашка".

Під час візиту відвідали укриття садочка, де благодійники мали можливість на власні очі побачити як були використані кошти команії Kainos. Побували у Дроздівці і Грабівці,  оглянули території і будівлі, які зазнали рунувань під час бойових дій навесні минулого року.

Гості привезли з собою гуманітарну допомогу для поповнення запасів гуманітарного штабу, який опікується родинами військовослужбовців.

Сьогодні відвідали Куликівський ЗДО "Ромашка" та Куликівський ліцей, де відбулося цікаве і змістовне спілкування з педагогами та дітьми. Гості мали можливість відчути атмосферу навчального процесу в сьогоднішніх українських реаліях. Під час відвідування ліцею виникла ідея проведнення спільного проєкту мовних таборів для дітей і викладачів.

У селищній раді обговорили підсумки візиту. Домовилися продовжувати співпрацю щодо ремонтів укриттів та інших заходів з безпеки дітей.