Розпочато розроблення Програми комплексного відновлення території Куликівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки

  • 779

Фото без опису

 

8 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.

На порядок денний було внесено чотири питання:

1. Про розроблення Програми комплексного відновлення території Куликівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

2. Про внесення змін до бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

3. Про затвердження Плану приймання та розміщення евакуйованого населення селища та сіл громади на території Куликівської селищної територіальної громади.

4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 13 березня 2023 року № 24 "Про організацію суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану".

Одне з найважливіших завдань найближчими роками буде відбудова і розвиток території громади. Тому сьогодні рішенням виконкому створено робочу групу за участі фахівців селищної ради та громадськості з розроблення Програми комплесного відновлення території Куликівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки. Пропозиції від громадськості до Програми прийматиуться до 16 червня включно.

Затвердили також ще один важливий документ - План приймання та розміщення евакуйованого населення селища та сіл громади на території Куликівської селищної територіальної громади.