Затвердили проєкти ремонтів доріг

  • 109

Фото без опису

На черговому засіданні виконавчого комітету Куликівської селищної ради, яке відбулося сьогодні, 30 травня, обговорили 21 питання порядку денного та ухвалили відповідні рішення по кожному з них. Зокрема:

Заслухали звіт начальника КП "Куликівське ВУЖКГ" про роботу підприємства. Тезово: Підприємство не припиняло надавати послуги населенню в період бойових дій, стабільно працює і сьогодні. Планують придбати і встановити в селищі ще 34 сміттєві контейнери. Надають інші платні послуги, виготовляють вироби під замовлення. Останні місяці підприємтво працює з невеликим прибутком. Загалом підприємство має хорошу тенденцію в розвитку. За останній рік сума збитків підприємства з близько 2 млн грн зменшилася до 663,6 тис. грн.

За поданням Служби у справах дітей та сім’ї розглянули блок з семи питань щодо захисту прав дітей.

Затвердили внесення змін до фінансового плану КНП «Куликівської лікарні планового лікування» на 2023 рік. Тезово: з 12 пакетів медичних гарантій, підписаних минулого року з НСЗУ, на сьогодні у лікарні залишається 9. Припинено дію пакетів проходження інтернатури ( через зміни в законодавстві) , стаціонарної хірургічної допомоги та хірургії одного дня через відсутність штатних лікарів-анестезіологів. Через ці та інші чинники зменшився обсяг державного фінансування лікарні. Попри це, хірургічне відділення працюватиме, лікарня також.

Затверджено робочі проєкти та кошторисну документацію трьох проєктів капітального ремонту проїзної частини провулку 1 А.Галушки, провулку 2 А.Галушки та вул.Героїв Чорнобиля в смт Куликівка.

Утворено комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна.

За результатами виїзних обстежень правомірності користування земельними ділянками затвердили Акти комісії із земельних спорів селищної ради щодо виявлених ділянок у незаконному користуванні загальною площею 20 га (Дрімайлівка, Ковчин). Нараховано суму безпідставно збережених коштів – 55 тис.грн, які будуть сплачені до бюджету.

Затверджено розрахунки різниці в тарифах по КП «Куликівське ВУЖКГ» за І квартал 2023 року, яка склала 176272,36 грн. Компенсація з бюджету різниці між діючими тарифами та економічно обґрунтованими.

Внесено зміни до бюджету на фінансування нагальних видатків, зокрема: 244,8 тис. грн – на придбання 34 сміттєвих контейнерів для селища, 506594, 6 грн - для поточного ремонту санвузлів у Куликівському ліцеї, інших поточних видатків.

Розглянули та ухвалили рішення з інших нагальних питань.