Продовжується реалізація проєкту "Людський вимір"

  • 128

У рамках грантового проєкту "Людський вимір" від Міжнародної організації з міграції, який реалізує Куликівська громада спільно з Киселівською та Кіптівською громадами, 23-24 травня відбулася друга сесія тренінгів. І знову колег приймала у себе Куликівська громада.

Цього разу головна тема тренінгів звучала "Аналіз даних для прийняття ефективних рішень". Учасники тренінгу навчалися дотримуватися етичного та конфіденційного збору даних, проведення опитувань громадськості, візуально оформляти результати опитувань у вигляді графіків, діаграм для кращого сприйняття різними аудиторіями, для демонстрації на зустрічах з громадськістю, оприлюднення у ЗМІ. Вивчали й інші аспекти правильного збору даних та проведення опитувань.

У якості практичного застосування збору даних тренер проєкту Сергій Безбородько наводив приклад проведених досліджень та опитувань громадською організацією ЕкоМісто (м. Чернігів), яку він очолює. Навчав як працювати з даними, правильно робити вибірку, аналізувати, презентувати отримані результати.

У рамках проєкту за два тижні відбудеться ще й третя сесія тренінгів для фахівців громад.