Команда Куликівської громади зайняла ІІІ місце на Спартакіаді сільських та селищних територіальних громад області

  • 87

Фото без опису

Бронзовий кубок привезла  27 травня із Спартакіади серед команд сільських та селищних територіальних громад області команда Куликівської громади.

Третє загальнокомандне місце серед восьми команд Чернігівського району стало результатом напруженої спортивної боротьби в індивідуальних та командних видах спорту.

Спартакіада організована ГО "Чернігівська обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос".

Змагалися команди Гончарівської, Киселівської, Куликівської, Михайло-Коцюбинської, Ріпкинської, Седнівської, Сосницької та Тупичівської громад у наступних видах спорту: волейбол, міні-футбол, настільний теніс, дартс, шахи, шашки, гирьовий спорт.

Куликівські спорсмени показали достойні результати в індивідуальних заліках, що й дало можливість здобути призове третє місце.

Куликівські волейболісти здобули срібло Спартакіади. Третє місце у змаганні гирьовиків виборов куликівець Віктор Іваненко. Тарас Трутень став срібним призером змагань з настільного тенісу серед чоловіків. Також срібло у шаховому протиборстві здобув Микола Порфирович Чава. Першість серед чоловіків у новому для цих змагань виді спорту дартсі виборов Андрій Почкай.

 Як і раніше у минулі роки, у групі підтримки Куликівської команди була селищний голова Юлія Постернак. Голова громади подякувала спортсменам за достойне представлення громади на обласній Спартакіаді, закликала активніше долучати дітей і молодь до занять спортом, розвивати нові види спорту у громаді.

По завершенні змагань селищний голова вручила усім членам команди Подяки Куликівської селищної ради.