Цього тижня очікується прибуття до громади великої бригади іноземних волонтерів

  • 1197

Фото без опису

На розширеній нараді за участі керівників структурних підрозділів селищної ради та установ, яку 05 червня провела селищний голова Юлія Постернак, обговорили наступні питання:

Цього тижня очікується прибуття до громади великої бригади іноземних волонтерів, які займатимуться встановленням модульних будинків у постраждалих селах громади. Потрібно організувати їх розміщення та зібрати овочі для харчування.

Продовжується робота з міжнародними фондами щодо залучення коштів для продовження ремонтів укриттів у закладах освіти. Власними силами продовжується ремонт укриття у Вересочі.

Дохідна частина бюджету громади виконується на 106 % до планових показників.

Триває підготовка до останнього дзвоника у Вересоцькому та Куликівському ліцеї. У Салтиково-Дівицькому, Ковчинському та Горбівському ліцеях урочистості з нагоди останнього дзвоника відбулися 31 травня. Вручення атестатів випускникам ліцеїв відбудеться 15-16 червня. Триває підготовка.

Відновлює свою роботу програма "Активні парки", яка була започаткована ще у 2021 році. Ця програма спрямована на залучення до спорту всіх категорій громадян та на покращення фізичного здоров'я жителів громади.

Минулого тижня було розпочато інвентаризацію майна у дитячому таборі "Деснянка" та Орлівському ліцеї.

Продовжуються роботи з озеленення території громади працівниками з благоустрою. У населених пунктах громади проводиться випилка аварійних дерев.

Фахівці відділу земельних відносин провели моніторинг земельних ділянок, відведених під сміттєзвалища. На території громади їх 11. Продовжується моніторинг правомірності використання земельних ділянок в  урочищі  Рокитне в Куликівці. На сьогодні вже  виявлено 5 випадків користування без права власності чи оренди. Ведеться робота з користувачами.

Минулого тижня відбулися благодійні концерти на підтримку ЗСУ у селах Вершинова Муравійка та Вересоч.

У зв’язку із проведенням поховання військовослужбовців ЗСУ наприкінці минулого тижня, заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей перенесені на 6 червня.

У Центрі культурних послуг розпочала роботу студія танцю для дітей віком від 6 до 10 років.

За результатами наради селищний голова дала відповідні доручення керівникам підрозділів та установ.