Сесія селищної ради

  • 1047

Фото без опису

21 червня відбулася тридцять друга сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. У роботі сесії взяв участь перший заступник голови Чернігівської РВА Сергій Крамаренко.

На порядок денний сесії було винесено 39 питань. З них 20 земельних  питань, 12 питань, що стосуються майна комунальної власності, 2 бюджетних – звіт про виконання бюджету за І квартал 2023 року та внесення змін до бюджету на 2023 рік. Розглянули питання соціальної та гуманітарної сфери. З 38 питань прийняли  позитивні рішення. 

Ухвалили  звернення депутатів Куликівської селищної ради Чернігівської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття законопроєкту № 8401, який посилює податковий тиск на малий і середній бізнес.

З результатами поіменного голосування та рішеннями 32-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення сесії будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.