Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 138

Легкового автомобіля типу “універсал” RENAULT DUSTER (або еквівалент)

 

1. ID номер

UA-2023-07-03-007858-a

 

2. Предмет закупівлі

Легкового автомобіля типу “універсал” RENAULT DUSTER (або еквівалент), 34110000-1 «Легкові автомобілі»

 

3. Вид процедури

Відкриті торги з особливостями

 

4. Розмір бюджетного призначення

658700,00 грн (шістсот п’ятдесят вісім тисяч сімсот гривень 00 копійок), згідно з кошторисними призначеннями на 2023 рік (додатково виділені кошти у зв’язку з наявною потребою у предметі закупівлі).

 

5. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі відповідає розміру бюджетного призначення. Середня вартість предмета закупівлі розрахована замовником на підставі попередніх ринкових консультацій на дату формування очікуваної вартості, пошуку та збору загальнодоступної цінової інформації в електронному каталозі, а також в електронній системі закупівель «ProZorro» щодо аналогічних закупівель з урахуванням потреби у предметі закупівлі з відповідними технічними та якісними характеристиками.

 

6. Обґрунтування технічних, якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства. Легковий автомобіль повинні бути новим, якісним, виготовленим відповідно до стандартів та норм, встановлених для даного виду товару.

Технічні вимоги до предмета закупівлі викладені в Додатку 2 до тендерної документації.