34-та сесія селищної ради

  • 874

Фото без опису

25 липня відбулася тридцять четверта сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак.

На порядок денний сесії було винесено 40 питань. З них 13 земельних  питань, 15 питань, що стосуються майна комунальної власності, 3 бюджетних – внесення змін до бюджету на 2023 рік, внесення змін до Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень, затвердження Програми профілактики рецидивної злочинності на території громади та затвердження Програми фінансової підтримки архівного відділу Чернігівської райдержадміністрації. Розглянули питання сфери освіти та культури. З 40 питань прийняли  позитивні рішення.

 

Ухвалили  Програму профілактики рецедивної злочинності на території Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Дана Програма полягає у забезпеченні ефективної діяльності Чернігівського районного сектору пробації № 1 та спрямована на виправлення осіб, засуджених до покарання не пов’язаних з позбавленням волі, запобігання вчинення ними повторних кримінальних правопорушень.

 

З результатами поіменного голосування та рішеннями 34-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення сесії будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.