Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 156

Фото без опису

 

Капітальний ремонт проїзної частини по вул. Незалежності (від вул. Героїв Чорнобиля до пров. 2 А. Галушки) в смт. Куликівка, Чернігівського району, Чернігівської області

 

1. Мета проведення закупівлі

Забезпечення безперервного, безперешкодного руху транспортних засобів

 

2. Замовник

Куликівська селищна рада Чернігівської області

 

3. Код ЄДРПОУ

04412432

 

4. Вид процедури

Відкриті торги з особливостями

 

5. ID номер

UA-2023-07-24-004739-a

 

6. Предмет закупівлі

Капітальний ремонт проїзної частини по вул. Незалежності (від вул. Героїв Чорнобиля до пров. 2 А. Галушки) в смт. Куликівка, Чернігівського району, Чернігівської області (Код ДК 021:2015:45230000-8 «Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь»)

 

7. Обґрунтування технічних, якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника, з урахуванням вимог чинного законодавства та відповідають базовим технічним вимогам.

Технічне завдання до предмета закупівлі викладене в Додатку 3 до тендерної документації.

 

8. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до потреб, становить 7638188,40 грн (сім мільйонів шістсот тридцять вісім тисяч сто вісімдесят вісім гривень 40 копійок), згідно з кошторисними призначеннями на 2023 рік (додатково виділені кошти у зв’язку з наявною потребою у предметі закупівлі).

 

9. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося з врахуванням кошторисної документації робочого проекту та наявних кошторисних призначень.