Привітали з Днем медичного працівника

  • 221

Фото без опису

У цьому році вперше відзначаємо свято медичних працівників 27 липня. Як і завжди з великою шаною і вдячністю до людей, які обрали для себе професію рятувати життя, особливо в теперішній час війни.

На початку урочистого зібрання вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів і цивільних громадян у російсько-українській війні.

Куликівський селищний голова Юлія Постернак привітала всіх працівників, подякувала невтомним рятівникам за щоденну нелегку працю, витримку, добрі серця та за можливість завжди вчасно отримати таку важливу сьогодні медичну допомогу, відзначивши також технічний персонал закладів без якого б була не можлива якісна робота медиків.

Голова громади вручила відзнаки працівникам КНП «Куликівська лікарня планового лікування», КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги», Центру екстреної медичної допомоги та Куликівського відділення Чернігівського міськрайонного відділу ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ» від Обласного управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, Чернігівської РДА, Куликівської селищної ради, КНП «Куликівська лікарня планового лікування» та Профспілкового комітету працівників охорони здоров’я, КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги».

До вітальних слів також приєдналися керівники медичних установ громади Оксана Хорошок та Максим Момот, подякували колегам за роботу та побажали мирного неба міцного здоров’я, успіхів у роботі та щоденному житті.

На тлі сумних звісток цього року урочистості відбулися без музичних вітань, але попри тяжкі часи в країні завдяки творчій фантазії та справним рукам працівників Центру культурних послуг було створено хоч і невеличку, але святкову атмосферу у вигляді тематичної фото зони.