Засідання виконавчого комітету Куликівської селищної ради

  • 645

Фото без опису

28 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.

Заслухали звіт директора Куликівського ліцею Куликівської селищної ради Оксани Орсагош про роботу закладу у 2022-2023 навчальному році. Звернули увагу на досягнення та здобутки, участь у грантових конкурсах вчителів та здобувачів освіти ліцею, проведену колосальну роботу над залучення позабюджетних коштів для створення комфортних, а головне безпечних умов для школярів та працівників ліцею.

Затвердили проекно-кошторисну документацію з «Капітального-ремонту приміщень підвалу Куликівського ліцею для влаштування захисної споруди цивільного захисту (укриття)» та «Реконструкція частини приміщення будівлі Куликівського ліцею для влаштування спортивного залу», щоб мати змогу в подальшому подаватися на грантові програми та співфінансування.

Погодили звіт про виконання бюджету Куликівської селищної територіальної громади за І півріччя.

Розглянули питання Служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Куликівської селищної ради про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.

Відділ земельних відносин виніс на засідання питання про затвердження Актів комісії із земельних спорів та Обґрунтованих розрахунків.

Затвердили ряд рішень Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищенні/пошкодженні об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, а саме: 3 рішення про надання компенсації, 2 рішення про відмову та 7 рішень про призупинення розгляду заяв.

З усіх розглянутих питань ухвалили позитивні рішення.