Робочі поїздки голови громади. Зустріч з міжнародними донорами щодо відбудови

  • 632

Фото без опису

Сьогодні, 16 серпня, селищний голова Юлія Постернак побувала з робочою поїздкою у Виблях та Баклановій Муравійці.
У Виблях відвідала старостат, обговорила з фахівцем питання інвентаризації землі. Важлива ділянка і великий обсяг роботи – впорядкувати земельно-правові відносини між громадянами і селищною радою. Разом із старостою відвідали сільський будинок культури, обговорили плани роботи  та господарські питання функціонування закладу. Оглянули благоустрій території. Обговорили питання спрощення для громадян процедури звірки даних щодо переоформлення субсидій. За потреби домовилися  організувати виїзд фахівця ЦНАПу на місце.

У Баклановій Муравійці голова громади зустрілася з представниками Міжнародного французького фонду Acted, який готовий надати допомогу постраждалим громадянам у проведенні ремонтів пошкоджених будинків. Обговорили умови співпраці. Ця донорська організація раніше вже надавала допомогу жителям села у встановленні вікон. Цього дня представники організації зустрілися з постраждалими громадянами та презентували нову  програму допомоги постраждалим від Acted.

У Баклановій Муравійці так само селищний голова із старостою та керівником обговорили плани роботи та потреби сільського будинку культури.