Засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 1016

Фото без опису

27 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Куликівської селищної ради. Вела засідання перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович.

На порядок денний було внесено 17 питань. Зокрема розглянули питання внесення змін до бюджету Куликівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Заслухали звіт директора КЗ «Куликівський заклад  дошкільної освіти «Ромашка» Куликівської селищної ради» Ірини Гарбуз про роботу закладу у 2022-2023 навчальному році.

Розглянули 4 питання щодо захисту прав та законних інтересів  дітей з соціально вразливих катгорій. Затвердили висновок опікунської ради щодо встановлення опіки над повнолітньою особою.

Ухвалили рішення з трьох питань у сфері житлово-комунального господарства та архітектури. 

Розглянули  5 питань про затвердження рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені/пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України. 

Обговорили інші  нагальні питання. 

З усіх розглянутих питань затвердили  позитивні рішення.

Детальніше з рішеннями виконкому можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів від дня прийняття, відповідно до вимог чинного законодавства.