Охорона навколишнього середовища в громаді: правові та практичні аспекти

  • 488

Фото без опису

Такою була тема  навчання, яке 10 жовтня відбулося в залі засідань селищної ради. Навчання організоване Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації (Сіверський  центр післядипломної освіти).  У заході взяли участь старости старостинських округів, депутати селищної ради, спеціалісти відділу земельних відносин селищної ради.

Спікер навчання - Михайлов Ігор Анатолійович – начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами  Державної екологічної інспекції в Чернігівській області.

 

Обговорювали питання охорони, утримання і використання зелених насаджень, порядку видалення зелених насаджень в межах населених пунктів,  екологічних аспектів поводження з відходами. Говорили  про паспортизацію сміттєзвалищ,  про поводження із землями природоохоронного фонду, водними об’єктами.

 

Навчання відбувалося у форматі спілкування. Спікер відповідав на питання посадовців щодо дотримання законодавчих та правових норм у сфері екології та охорони навколишнього природнього середовища.