Привітали працівників харчової промисловості з професійним святом

  • 1890

Фото без опису

11 жовтня в селищній раді  відбулася зустріч з нагоди Дня працівників харчової промисловості, який в Україні відзначають цьогоріч 15 жовтня.

Представників однієї з найпотужніших галузей промисловості держави напередодні професійного свята до громади прибули привітати директор Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА Олег Крапивний  та начальник відділу продовольчої безпеки, переробки маркетингу сільськогосподарської продукції Департаменту Олена  Ячна.

 

Олег Крапивний подякував представникам харчової промисловості громади за внесок у економічну та продовольчу безпеку області і держави, самовіддану працю в період бойових дій на Чернігівщині та вручив відзнаки кращим працівникам галузі.

 

Почесною грамотою Чернігівської обласної ради відзначено Світлану Біліменко – начальника відділу заготівлі молочної сировини ПрАТ «Куликівське молоко». Подяки Чернігівської обласної ради вручили формувальникам ковбасних виробів СФГ «Колос» Зої Труш та Аллі Горох, а також інспектору з кадрів ПрАТ «Куликівське молоко» Лесі Капленко.

 

Подякою Чернігівської районної ради відзначено ФОП Роберта Мнацаканова. За особливі заслуги та внесок у забезпечення жителів громади та сусідніх громад хлібом під час активних бойових дій та підтримку ЗСУ Роберту Олексійовичу вручили Вітальний лист Міністра аграрної політики та продовольства України.  

 

Слова вдячності за самовіддану працю, підтримку громади у найважчі тижні, волонтерську активність у допомозі ЗСУ та внесок у розвиток економіки громади прозвучали на адресу працівників харчової промисловості від селищного голови Юлії Постернак. Голова громади висловила гордість за те, що попри складну безпекову та економічну ситуацію галузь харчової промисловості громади не лише міцно стоїть на ногах, а й розвивається, створює нові робочі місця. Нехай і невеликими кроками, але рухається вперед.  

 

Селищний голова також вручила Подяки Куликівської селищної ради лаборанту виробничо-технічної лабораторії Комбінату хлібопродуктів і кормів ПВТП «Джі-ен-ел» Оксані Черновій, начальнику бригади сторожів Комбінату хлібопродуктів і кормів ПВТП «Джі-ен-ел» Василю Дейнеку, фізичним особам-підприємцям Катерині Кулініч   та Наталії Галушко.

 

Після вітальних слів та вручення відзнак відбулося спілкування в теплій невимушеній атмосфері. Посадовці Департаменту поінформували суб’єктів господарювання про можливість отримати державну фінансову підтримку на розвиток бізнесу. Працівники галузі згадували роботу у період  бойових дій, озвучували проблеми сьогодення та плани на майбутнє.