Склав присягу новообраний депутат селищної ради

  • 705

Фото без опису

 

25 жовтня відбулася 36-та сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. Головувала на сесії селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний було винесено 44 питання, з них: 21 земельне  питання, 3 – освітянських питання, 5 питань - щодо майна комунальної власності, 1 бюджетне, інші організаційні і кадрові питання.

Коротко про деякі рішення 36-ї сесії:

  • у зв’язку із обранням Валентини Мельник депутатом Чернігівської обласної ради і складанням нею повноважень депутата Куликівської селищної ради депутатський мандат отримав Бурмака Леонід Іванович (ВО «Батьківщина»). На пленарному засіданні сесії новообраний депутат склав депутатську присягу.
  • на підставі особистих заяв про складення депутатських повноважень достроково припинили повноваження депутатів Куликівської селищної ради восьмого скликання Безпалої Любові Іванівни та Лаптій Катерини  Анатоліївни.
  • затвердили 5 цільових програм, а саме: Програму підтримки громадських організацій ветеранського руху, що діють на території Куликівської  селищної територіальної громади на 2024 рік, Програму організації та проведення поховання військовослужбовців, учасників бойових дій, які загинули (померли) під час проходження військової служби; Програму розвитку архівної справи на 2024 рік, Програму призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на 2024-2026 роки; Програму «Мистецька освіта Куликівщини» на 2024 рік.
  • затвердили новий перелік адміністративних послуг, які надаються через  відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Куликівської селищної ради, до якого увійшли 255 послуг. 

 

З 37 питань порядку денного затвердили позитивні рішення. Рішення з 12,13,14,20,21,22,25 питань не прийнято.

З результатами поіменного голосування та рішеннями 36-ї сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Документи сесій селищної ради. Рішення сесії будуть оприлюднені у термін, визначений чинним законодавством: не пізніше 5 робочих днів від дня ухвалення.