Про початок процедури громадських обговорень

  • 256

ОГОЛОШЕННЯ

про початок процедури громадських обговорень:реєстрації, розгляду та узагальнення пропозицій громадськості до проектів містобудівної документації :

«Детальний план території земельної ділянки, площею 2,91 га, що розташована за межами населеного пункту с.Вересоч, в адміністративних межах Куликівської селищної територіальної громади, Чернігівського району, Чернігівської області, з кадастровим номером 7422781000:02:004:0409, для будівництва та обслуговування сільськогосподарських будівель та споруд»

Рішення 20 сесії 8-го скликання Куликівської селищної ради №626 від 29.06.2022р. «Про розроблення детального плану території»

Замовник: Виконавчий комітет Куликівської селищної ради

Розробник: ФОП Козир О.І. м.Чернігів.

Виготовлення детального плану території має на меті визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, що перебуває у приватній власності з цільовим призначенням «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» для будівництва та обслуговування сільськогосподарських будівель та споруд.

Рішення детального плану виконані на топогеодезичній основі, у масштабі 1:1000 та ув’язані з існуючою забудовою та інфраструктурою території.

Проектом передбачається будівництво на ділянці приміщень для очистки та зберігання зерна, навісів, створення додаткової інженерно - транспортної інфраструктури ,у вигляді під’їзних доріг, проїздів і майданчиків , прокладка додаткової мережі електропостачання, водопостачання.

 

Для ознайомлення з основними техніко-економічними показниками  детального плану території, графічними матеріалами та подання пропозицій  звертатися до виконавчого комітету Куликівської селищної ради  за адресою:

Чернігівська обл., Чернігівський р-н, смт Куликівка, вул. Миру, буд. 67

та на офіційних сайтах kulikivska.selishna.rada@ukr.net

 

Громадські слухання з приводу розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо вищезазначеного проекту містобудівної документації

відбудуться у приміщенні Куликівської селищної ради за адресою:

Чернігівська обл., Чернігівський р-н, село Вересоч, вул. Перемоги, буд. 36

«9» листопада 2023 року об 11.00 год.

 

Пропозиції можна подавати  у письмовому вигляді до «8» листопада 2023р., включно, до виконавчого комітету Куликівської селищної ради .  

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Запрошуються представники громадських організацій, зацікавлені члени громади, розробники документації та представники інвестора.

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису