ЗСУ і волонтери - єдина команда!

  • 1146

Фото без опису

6 грудня, у День Збройних Сил України, у селищній раді відбулася зустріч з військовослужбовцями та волонтерами.

Селищний голова Юлія Постернак від імені громади подякувала присутнім на зустрічі землякам та в їх особі усім військовослужбовцям ЗСУ за особисту мужність, відданість обов’язку та захист України. Голова громади запевнила, що Куликівська громада буде підтримувати своїх земляків  до перемоги. Окремо селищний голова подякувала волонтерським організаціям громади та усім, хто долучається до збору коштів на придбання автомобілів, дронів, тепловізорів та іншого необхідного  на фронті спорядження. Також подякувала усім, хто долучається безпосередньо до волонтерської роботи - плетіння маскувальних сіток, шкарпеток, виготовлення окопних свічок, збору овочів, виготовлення снеків тощо.

Юлія Постернак вручила Подяки селищної ради БО БФ «Сіверяни» та БФ «Живиця». Волонтерки Леся Климіша та Інна Василенко подякували усім, хто сьогодні у лавах ЗСУ боронить Україну  та усім, хто донатить на армію. Перемогу наближає кожен на своєму місці, - наголосили волонтерки.  

Обличчя суворих, загартованих на війні чоловіків наповнилися теплом і світлими посмішками, коли до вітань долучилися діти - ті, заради кого вони сьогодні відвойовують свободу і незалежність України. Гімн українського спротиву – пісню «Ой  у лузі червона калина» у виконанні маленьких куликівських ліцеїсток присутні супроводжували оплесками. Дівчата подарували воїнам маленькі сувеніри-обереги та подякували за захист. Майбутні захисники – старшокласники передали військовослужбовцям на фронт посилки, зібрані учнями Куликівського ліцею.  

Військовослужбовці та ветерани свої слова  адресували саме дітям. Вони висловили впевненість що українські діти варті і будуть жити у вільній державі, мріяти  та втілювати свої мрії. 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять  загиблих земляків, усіх військових та цивільних, життя яких забрала ця війна.

Після зустрічі в селищній раді на вшанування подвигу живих і пам’яті загиблих селищний голова разом з воїнами та волонтерами поклали квіти до пам’ятного знаку на меморіальній алеї селища.