Оголошуємо про початок благодійної акції "Подаруй тепло на Різдво!"

  • 650

Фото без опису

Шановна громадо!

Три роки тому за ініціативи селищного голови Юлії Постернак у громаді була започаткована  благодійна акція «Подаруй тепло на Різдво».

 

Є відомий вислів про те, що рівень цивілізованості суспільства визначає його ставлення до дітей та літніх людей. І ті, й інші особливо потребують нашої уваги і тепла. Але так вже склалося в нашому суспільстві, що діти отримують більше уваги ніж літні люди. А це наші батьки, бабусі й дідусі. Люди, які жили і працювали заради нас. Наш обов’язок пам’ятати про це і зробити все можливе, щоб їхня старість була зігріта теплом і увагою.  Особливої уваги і тим більше у різдвяно-новорічні дні, які традиційно є сімейними, потребують одинокі літні громадяни.    

Сьогодні, у  важкі для України часи, нам ще важливіше  гуртуватися, підтримувати один одного, бути небайдужими і людяними. Куликівська громада  це не просто територія. Це люди, які наповнюють її життям. Саме тому і посеред війни ми бережемо свої найкращі традиції. 

 

Отже, оголошуємо початок цьогорічної благодійної акції «Подаруй тепло на Різдво» і запрошуємо долучитися усіх небайдужих.

 

Серед нас з вами живуть одинокі люди літнього віку. Навідайте їх у ці різдвяно-новорічні, подаруйте їм своє тепло і невеличкий новорічний подарунок. Це можуть бути солодощі, фрукти, інші смаколики. Головне не розмір пакунка, а тепло,  увага і відчуття єдиної родини, де всі важливі і ніхто не поза увагою.   

 

Пропонуємо провести акцію у період з 12 по 25 грудня 2023 року.

 

Гуртуємось з вірою в перемогу!

 

Куликівська селищна рада