Олімпійський характер гартується змалку

  • 726

Фото без опису

18 грудня до громади з робочим візитом  завітала перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш. У селищній раді посадовиця зустрілася із селищним головою Юлією Постернак. Обговорили питання популяризації фізичної культури і спорту, особливо серед дітей. 

Ніна Петрівна  у минулому відома українська біатлоністка,член збірної України з біатлону, заслужений майстер спорту України, призерка Чемпіонатів світуЄвропи та Кубків світу з біатлону. Учасниця Олімпійських ігор в НаґаноСолт-Лейк-Сіті та Турині, і сьогодні, займаючи важливу посаду у обласному представницькому органі, переймається та опікується популяризацією спорту та  розвитком спортивної галузі області.

Після зутрічі в селищній раді відвідали спортивне заняття в Куликівському ЗДО "Ромашка". Під керівництвом молодого і креативного викладача Віктора Герасименка діти змагалися в естафетах.  Вихованці садочка  вразили гостей вправною командною роботою, спортивною підготовкою, спритністю і змагальним духом.  Відчувалося що фізичне виховання  у закладі - системна і якісна робота! Діти активні та обізнані, розуміють та наслідують викладача. 

Напередодні різдвяних та новорічних свят Ніна Лемеш завітала до садочка з подарунками - ялинкою, різноманітними настільними іграми та солодощами. 

Посадовиця висловила вдячність громаді за увагу до фізичного виховання найменших і популяризації спорту взагалі. - Олімпійський характер гартується змалечку. Тому не виключено що серед вихованців садочка є майбутні олімпійські чемпіони,-  наголосила Ніна Лемеш. Фізичне виховання і спорт дуже важливі для гармонійного розвитку особистості.    

Юлія Постернак подякувала гості за увагу до Куликівської громади та підтримку ініціатив щодо розвитку спорту. Для громади важлива підтримка такої авторитетної спортсменки та посадовиці. Ніна Лемеш не вперше на Куликівщині і саме з метою популяризації спорту. 

На завершення візиту гостя запропонувала  незабаром спільно організувати і провести в закладі "міні-олімпійські ігри" із суддями та нагородами.